MACULA DEGENERÁCIÓ
kockázatelemzés STARS módszerrel

- magas vérnyomás
- magas koleszterinszint
- dohányzás
- érelmeszesedés
- túlsúly

Ezek mind növelik
a Macula degeneráció
kialakulásának kockázatát.
A Macula degeneráció megelőzhető

HA IDŐBEN CSÖKKENTI  A KOCKÁZATI
tényezőket

NE VÁRJA MEG AMÍG KÉSŐ LESZ

A MACULA DEGENERÁCIÓ SÚLYOS BETEGSÉG

A Macula degeneráció kialakulásának kockázatát számos tényező befolyásolhatja

Idős korban gyakrabban fordule elő a macula degeneráció

Életkor, nem, származás, családi kórelőzmények

50 éves kor felett különösen a nők körében gyakori ez a súlyos szembetegség. A kialakulását erősen befolyásolja a származás és a családban való előfordulás. Ezek a tényezők sajnos nem befolyásolhatók, ezért fontos hogy a többi kockázati tényezővel együtt rendszeresen felülvizsgáltatni.

Milyen szembetegséget jelez a homályos látás

Életmód, dohányzás, stressz, nem megfelelő táplálkozás

Korunk rohanó, stresszes életmódja, a gyorsételek, a dohányzás és az alkohol fogyasztása,  együttesen, akár tízszeresére is növelhetik a Macula degeneráció kialakulásának kockázatát.

A magyas vérnyomás, érelmeszesedés növeli a Macula degeneráció kockázatát

Gyakori betegségek, magas vérnyomás, érelmeszesedés, szembetegségek

A kezeletlen keringési betegségek is nagyban hozzájárulhatnak a sárgafolt sorvadás korábbi, ill. súlyosabb mértékű kialakulásához.

IDŐPONT FOGLALÁS MOST!

Ők már jártak nálunk

Édesanyámnál túl későn diagnosztizálták a Macula degenerációt, egy év alatt szinte teljesen elveszítette a látását. Én évente járok szűrésre, mert sajnos nálam is nagy a kialakulásának a lehetősége.

Most már tudom mit kockáztatok, ha nem teszem le a cigit. Sajnos a mi családunkban is előfordult ez a súlyos szembetegség. Jobb megelőzni, mert vele élni nagyon nehéz,

Nem akartam elhinni, hogy a stressz ilyen súlyos látásromlást okozhat. Munkahelyet váltottam és sportolni kezdtem, azóta nem lett rosszabb. Hamarabb kellet volna szemészhez fordulnom.

Tapasztalt orvosaink várják Önt

Dr Daróczi János 

Ph.D., M.Sc. szemész főorvos, szemtréner, természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus

Szemészeti és természetgyógyászati magánrendelőnkben modern eszközparkkal biztosítjuk a felnőtt- és gyermekpáciensek teljeskörű szemészeti vizsgálatát. A modern orvoslás korszerű kezelési módszerei mellett, a természetgyógyászat és az akupunktúra módszereivel is várjuk kedves pácienseimet.

Dr Darócz János budapesti szemész főorvos
Dr Kontor Gabriella budapesti szemész főorvos

Dr Kontor Gabriella 

Szemész főorvos

Alapelvem, hogy szakorvosként mindig az egész embert gyógyítsuk és fordítsunk minél nagyobb gondot a megelőzésre. Ennek érdekében fontos ismerni a beteg egyéb betegségeit, életmódját, illetve a gyógyításon túl támogatni az egészséges táplálkozás, életmód kialakításában.

Pácienseink kérdezték a Macula degeneráció kockázat elemzésről

Sorra vesszük mindazokat a kockázati tényezőket amelyek befolyásolhatják a Macula degeneráció kialakulását. Ezután az eredmények függvényében szükség szerint tovább vizsgálatokat végzünk. A macula degeneráció státuszát OCT vizsgálattal állapítjuk meg.

A vizsgálat időtartama 30 perc.

A kockázat elemzés során az OCT vizsgálat elvégzéséhez pupilla tágító cseppeket alkalmazunk ezért, kérjük a pácienseinket NE AUTÓVAl és lehetőled kísérővel érkezzenek a vizsgálatra.’.

A Macula degeneráció kockázat elemző vizsgálatra a 06-70-943-7880 telefonszámon vagy AZ IDŐPONT FOGLALÁS VIZSGÁLATRA gombra kattintva tud bejelentkezni.

A kockázat elemzést az orvosi körökben nemzetközileg is elismert STARS módszer alapján végezzük. Az eredmény a viszgálatot követően azonnal elkészül.

A teljes elemzés OCT vizsgálattal együtt bevezető áron mindössze 35.000 Ft amelyet készpénzzel vagy bankkártyával is tud rendezni. Magánredenlésünk számos egészségpénztárral is szerződésben áll. 

Minden az Ön kényelmét szolgálja

Szemészeti magánrendelőnk gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
Tömegközlekedéssel a 17, 19, 1..., 47, 48, 49, 4...-os villamosokkal vagy a 53, 150, 154, 212, 240  számú autobuszokkal a Kosztolányi Dezső téri megállóig kell utazni. A környéken mindig van szabad parkolóhely ahol a parkolásért fizetni kell.

Egyszerűen és kényelmesen foglalhat időpontot az Onine előjegyzési naptárunkban, így Ön sem felejti el, hogy mikor kell jönnie. Aki  nem szereti a modern megoldásokat egyszerűen telefonon is bejelentkezhet.

Pácienseinket csak előre egyeztetett időpontban fogadjuk (kivéve a sürgős, halasztást nem tűrő esetek), így Önnek nem kell órákat várakoznia. Kérjük érkezzen időben és mi fogadjuk az előre megbeszélt időpotnban.

Jól megközelíthető földszinti rendelőnkben kényelmes váróban töltheti el a várakozás néhány percét. Mindkét rendelőnket korszerű műszerekkel és gépekkel szereltük fel, hogy Ön a legjobb ellátást kapja.

A szemészeti vizsgálatok és kezeléseik árait készpénben és bankkártyával is ki tudja egyenlíteni.

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Prémium Egészségpénztár
Tempo Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Vitamin Egészségpénztár
OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Generali Egészség és Önsegélyező Pénztár
Medicina Egészségpénztár
Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Patika Egészségpénztár
Új Pillér Egészségpénztár

1114 Budapest Ulászló utca 38. fszt. 2.