Prevenció Látáscentrum

Természetgyógyászat

Prevenció Látáscentrum

A természet erejével - a szem egészségéért.

Természetgyógyászat a szemészetben

A természetgyógyász orvosok nagy hangsúlyt fektetnek az oktatásra és a megelőző ellátásra.
Alapjában véve elmondható, hogy valamennyi, nem fenyegető jellegű szembetegség sikeresen kezelhető növényi, homeopatikus vagy antropozófikus szerekkel, illetve akupunktúrával, és ez csak néhány a lehetőségek közül.

A szemész a beteg panaszait és betegségeit figyelembe véve dönt arról, hogy az akadémiai orvoslás vagy a természetgyógyászat kezelési módszereit veszi igénybe, esetlegesen a kettőt együtt alkalmazza.

Fontos a megelőzés

A természetgyógyász orvosok nagy hangsúlyt fektetnek a megelőző ellátásra.

A szemészet területén nem figyelünk kellőképpen a prevencióra, pedig legtöbb szembetegség gyógyítható, ha időben észleljük egy szemészeti szűrővizsgálaton.

Milyen természetgyógyászati módszerek vannak a szemészetben?

Szemtorna

A szemtorna egy hatásos természetes módja a látás javításának. Olyan gyakorlatokat foglal magába, amelyek támogatják a szem izmainak erősítését és a látás javítását.

Életmódbeli tanácsadás

Az orvosok és természetgyógyászok véleménye megegyezik a táplálkozás fontosságát illetően.A tápanyagban gazdag étrend döntő szerepet játszik az egészséges szem megőrzésében.

Akupunktúra

Az akupunktúrás kezelést minden alkalommal egy szemorvosi vizsgálat előzi meg. Az akupunktúra alkalmazása több ezer éves múltra tekint vissza.

Íriszdiagnosztika

Az íriszdiagnosztika lényege, hogy az írisz, a szem pupillát körülvevő színes része, a feltételezések szerint információkat tartalmaz a szervezet különböző szerveiről és rendszereiről. 

Kék fény elleni védelem

A digitális képernyők fokozottabb használatának köszönhetően döntő fontosságú a szem védelme a túlzott kék fény hatásától.

Gyógynövény- és táplálék-kiegészítők

A természetgyógyász orvosok javasolhatnak speciális gyógynövényeket és étrend-kiegészítőket a szem egészségének támogatására.

Természetgyógyászat

Összegzés

Az emberek aktívan megőrizhetik szemük egészségét a természetgyógyászat módszereinek alkalmazásával.
Nagyon fontos, hogy ezeket a módszereket a rendszeres szemvizsgálatokkal és orvosi ellátással együtt kell alkalmazni,  nem helyettesítőként.

Gyakori kockázatok a szem egészségére nézve:

Ready to move? Get a quote now!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

© 2024 Movely. All Rights Reserved.

nap
óra
perc
másodperc

SZEMÉSZETI ALAPAVIZSGÁLAT + OCT VIZSGÁLAT

20 % Kedvezmény Júliusban

A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.